Ce purtăm iarna asta? | Leofex – pantofi din piele si accesorii

Ce purtăm iarna asta?

bigstock-Happy-couple-with-christmas-pr-54169589-sm

În sezonul de toamnă-iarnă 2013-2014, tendinţele sunt de partea confortului tău! Dacă în anii trecuţi podiumurile au fost dominate de tocuri si platforme înalte, anul acesta se încurajează confortul şi îndrăzneala îmbinată cu dulcele stil clasic. Ghetele cu ţinte sunt un „must have” în acest sezon, însă atenţie mare la suprafaţa ocupată de ţinte!

Rock’n’roll chic

217-ghete-femei-negru-box-02Nu uita ca „less is more”, iar aspectul rock’n’roll chic se poate obţine cu succes, fără exagerări. În acest stil sunt ghetele pentru femei, Leofex, cod 217.  Dacă preferi un stil casual în materie de încălţăminte, avem o veste bună pentru tine: „cizmele de călărie” sunt în continuare în trendurile sezonului rece. Combinaţia de piele cu velur oferă un aer occidental ţinutei tale, fără să te scoată din zona de confort. Cizmele Leofex, cod 503 sunt versatile, fiind alegerea ideală atât pentru un look casual, cât şi pentru o ţinută creativă într-un stil urban chic. Cele mai îndrăzneţe dintre voi pot opta pentru cod 314, un model mai provocator datorită lungimii lor.

 Velurul combinat cu stilettos

femei-pantofi eleganti-velur-bej-235-02Trendurile în materie de pantofi sunt trecătoare, însă perechea clasică de stilettos rămâne în aria clasicului, precum faimoasa „little black dress”. În schimb, această iarnă aduce ca element de noutate velurul combinat cu stilettos! Îndrăzneşte să încerci o combinaţie între aceste două elemente irezistibile! Cum? Leofex îţi prezintă soluţia ideală prin pantofii cu codul 235. Simple is always better!

Nu te feri de putere!

femei-cizme-maro-316-02 Cizmele lungi din piele, cu toc mediu sunt perfecte atât pe timp de zi, cât şi pe timp de seară. Partea cea mai bună constă în atitudinea puternică, poate chiar puţin arogantă, a ţinutei combinată cu modelul acesta de cizme. Un astfel de model îl găseşti la Leofex, cod 316. Nu te feri de putere! În final, te sfătuim să porţi ce ţi se potriveşte şi să alegi calitatea. Exprimă-te prin ceea ce porţi, expune-ţi atitudinea prin alegerile tale. Joacă-te, experimentează şi fii tu însuţi! Trendurile ghidează, însă nu îţi dictează stilul.

0

 

No comments yet

What do you think