Traditie | Leofex – pantofi din piele si accesorii

Traditie

Totul a pornit din dorinta de a oferi pietei autohtone, invadata de produsele din import, produse de calitate fabricate local. Fabrica de incaltaminte si marochinerie Leofex are o experienta de peste un deceniu in producerea de incaltaminte, genti, curele din piele naturala. Sloganul nostru este “Absolute Comfort”, iar produsele realizate sunt 100% din piele naturala. Leofex este un producator de incaltaminte cu traditie in Romania.

Materia prima folosita in procesul de productie este una de calitate superioara. Produsele sunt lucrate cu cea mai mare atentie, fiecare detaliu fiind realizat  minutios, pentru ca in cele din urma, rezultatul eforturilor noastre sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri.

Datorita creativitatii designerului nostru, precum si muncii intregii echipe, gama produselor realizate de catre fabrica de incaltaminte si marochinerie Leofex se deosebeste de produsele concurente si se innoieste permanent, anticipand tendintele modei si tinand cont de doleantele si necesitatile clientilor nostri.

Produsele noastre sunt apreciate de comercianti si distribuitori din toata tara.

0

 

No comments yet

What do you think