Despre companie

Leofex Prod activează în domeniul producției și comercializării încălțămintei la nivel național. Și-a început activitatea în anul 1999, iar anul urmator s-a extins la nivel național. Produsele Leofex sunt prezente în peste 200 de magazine în diverse orașe din țara și numărul lor este în creștere.

Activitatea de producție este în continuă dezvoltare, iar în prezent deținem 3 hale de producție ce ocupă o suprafață de 1200 mp.

CONTACTEAZă leofex

Scurt Istoric

Calitate, tradiție și pasiune

Totul a pornit din dorința de a oferi pieței autohtone, invadată de produsele din import, produse de calitate fabricate local. Ideea a fost una excelentă având în vedere că 10 ani mai tarziu, produsele au ajuns să fie comercializate în orașe din toată țara.

Având la început doar 3 angajați și o producție de 20 de perechi pe zi, în urma dezvoltării companiei, aceasta a ajuns la o producție de 700 de perechi pe zi. În timp producția s-a diversificat – alături de modele casual au apărut și modele de lux pentru bărbați și încălțăminte pentru femei. Acest lucru a fost posibil și datorită colaborării cu diverși designeri români, italieni și portughezi.

În cei 20 ani de activitate compania a crescut și și-a diversificat producția, un singur lucru a rămas însă constant – CALITATEA produselor. De asemenea, faptul că compania Leofex a fost înființată și dezvoltată în Oradea, pentru noi este o mândrie să sprijinim cu tot efortul economia locală din toate punctele de vedere.

CONTACTEAZă leofex

Experiență

Peste 20 ani de experiență

Având peste 20 ani de experiență în domeniu, compania s-a dovedit a fi una cu o gândire spre viitor. Acest lucru stă la baza dezvoltării continue a afacerii, care se oglindește în creșterea cifrei de afaceri și în dezvoltarea la nivel național.

CONTACTEAZă leofex

Misiune și valori

Încredere și dezvoltare

Tradiție, calitate și inovație sunt trăsăturile de bază ale Leofex Prod. Pornind de la ideea unei afaceri într-un mediu concurențial în dezvoltare și o piață având același trend, misiunea companiei este să realizeze produse de calitate pentru un public matur având gusturile și preferințele deja stabilite.

Compania noastră oferaă încălțăminte de calitate care să satisfacă atât clientul care preferă produse clasice și elegante cât și clientul care își dorește produse de calitate, dar în trend.

devino partener