De ce să devii revânzător


Scopul nostru este să promovăm industria Românească cu produse de calitate și realizate cu multă pasiune și experiență. Prin acest lucru colaborarea cu partenerii noștri este foarte importantă pentru a ajunge la succes , atât noi cât și colaboratorii noștrii.

Produsele pe care le comercializăm sunt tot timpu gândite și orientate spre a fi în ton cu moda și cererea pieței, indiferent că dorești să comercializezi încălțăminte de bărbați, femei sau copii, sau chiar accesorii din piele naturală, noi te vom asista atât cu un catalog diversificat de produse cât și cu oferte competitive pentru a combate piețele externe.

Completează formularul

Avantajele colaborării

Dacă te hotărăști să devi un comerciant de încălțăminte și accesorii din piele naturală cu producție 100% Românească, noi îți vom fi colaboratorul perfect. Punem foarte mult accent pe menținerea producției în țară și dezvoltarea sa în mod constant. Este important atât pentru noi cât și pentru comunitatea noastră să crească împreuna, de aceea dorim să oferim fiecărui colaborator cele mai bune soluții astfel încât să le ofere un avantaj considerabil în comparație cu piețele internaționale. De asemenea, producția merge în continuu, dezvoltăm constant modele noi de încălțăminte și lansam în fiecare sezon aceste noi modele. Iată câteva din modelele lansate până acum:

Solicită audit revânzător

Completează datele de mai jos, te vom contacta cât de curând.

Prin solcitarea serviciului de audit Leofex, îmi exprim acordul ca leofex.ro să mă contacteze prin e-mail în scop informativ sau de marketing.