Leofex lanseaza noul magazin multibrand | Leofex – pantofi din piele si accesorii

Leofex lanseaza noul magazin multibrand

Leofex lanseaza noul magazin de incaltaminte multibrand, Urbanshoestore.ro.

Leofex de poveste
Leofex este unul dintre cei mai mari producatori autohtoni de incaltaminte din piele naturala, lansat pe piata romaneasca in anul 1999.
Leofex a ajuns sa dezvolte – in cei peste 15 de ani de activitate – o companie multinationala de succes.
In acest timp a investit in calitate, a cautat sa inspire si sa impuna un standard bine definit pentru incaltamintea romaneasca de productie superioara, a educat gustul publicului pentru frumos, calitate, confort, elemente definitorii surprinse de produsele Leofex incepand cu partea de design si pana la ultimul detaliu.
Compania a mizat inca de la inceput pe incaltamintea din piele naturala de cea mai buna calitate, reusind in scurt timp sa atraga un segment important al clientilor mediu/premium, care achizitioneaza incaltaminte din piele naturala.
Pentru a garanta calitatea superioara, Leofex a ales sa dezvolte in totalitate conceptul de productie si vanzare al produselor in acest fel, clientii stiind exact ce cumpara, iar compania supervizand usor intreg procesul de concept, productie, produs final.
O alta garantie de reusita pentru companie a insemnat fidelizarea clientilor: prin calitate, diversitate si oferte inteligente.
Investind continuu in resursa umana, in calitatea superioara a materialelor, a produselor finite si noi directii de dezvoltare, Leofex a devenit in ultimii ani un brand tot mai puternic, recunoscut la nivel national, investind in acest timp si in partea de dezvoltare online a magazinelor.
Fiind o companie de productie romaneasca, Leofex a mizat si a insistat in permanenta pe dezvoltarea productiei romanesti de incaltaminte din piele de cea mai buna calitate, pregatindu-se astfel pentru spatiul virtual. Si de aceasta data, Leofex mizeaza pe calitate, promtitudine, diversitate si adaptabilitate pe nevoia consumatorului.

New store Leofex: Urbanshoestore.ro
In 2015 Leofex a decis sa vina pe piata romaneasca cu un nou concept de productie si vanzare incaltaminte din piele naturala, iar dupa o perioada de prospectie, strategii de implementare, dezvoltare si pregatire a noului concept, Leofex a lansat in luna iulie a.c., un magazin multibrand la standarde de producator, unul din putinele de piata romaneasca de incaltaminte: Urbanshoestore.ro. – un concept online nou, modern, bazat pe un proiect ambitios dedicat in totalitate pantofilor de calitate care aduc sub aceeasi platforma online ( inclusiv in magazinele traditionale Leofex) si mai multe modele de incaltaminte romaneasca de calitate superioara.
Din dorinta de a oferi mai multe produse de calitate intr-un singur loc, incepand cu 19 iulie 2015, toate produsele Leofex brand, alaturi de alte branduri premium se regasesc la un click distanta pe www.urbanshoestore.ro.
Daca inca nu ati vazut noile modele incercati senzatia „urban shoe”, comod, simplu si rapid, pe – cel mai modern online store de incaltaminte premium romaneasca: www.www.urbanshoestore.ro.
Povestea Leofex continua sub noi platforme digitale menite sa aduca productia de incaltaminte romaneasca din piele de calitate,
cat mai aproape de cumparatorul online.

Urban Shoestore, noul tau magazin online de incaltaminte din piele naturala

Urban Shoestore ofera incaltaminte de calitate care sa satisfaca atat clientul care prefera modele clasice si elegante, cat si clientul care isi doreste modele indraznete, cu un design modern.
Majoritatea pantofilor oferiti de Urban Shoestore sunt confectionati in atelierul propriu de productie, doar o mica parte fiind produsa de alte firme autohtone. Toate produsele listate pe site-ul www.urbanshoestore.ro sunt disponibile online si se pot livra la orice adresa din Romania.
Urbanshoestore.ro este un proiect ambitios, dedicat in totalitate pantofilor de calitate – este proiectul online al Leofex, care continua sa dezvolte productia incaltamintei din piele naturala, de cea mai buna calitate, atat pe segmentul de magazin traditional cat si pe ce virtual.

splash-site

0

 

No comments yet

What do you think